Bio

DJ Flitz is al zijn leven lang actief in de muziek, grotendeels als muzikant en manager van succesvolle bands. Zijn eerste optredens als DJ startte hij in de pauzes tijdens performances met zijn band. Door zowel de enthousiaste reacties van het publiek hierop als zijn eigen enthousiasme groeide dit initiatief echter als snel uit tot het verzorgen van volledige solo DJ optredens. Al vanaf 2006 zorgt DJ Flitz voor onvergetelijke party's met zijn originele groovy mixen, ruime muziekervaring en brede repertoire. Er zijn dan ook maar weinig plekken in zijn hometown Amsterdam te vinden waar DJ Flitz nog niet heeft gedraaid.

Door zijn goede contacten in de muzikantenwereld wordt hij regelmatig gevraagd om gigs te doen in samenwerking met professionele muzikanten. Zijn brede en jaren lange ervaring als muzikant komen hem goed van pas tijdens het verzorgen van de DJ beats voor meespelende muzikanten. Zo heeft hij gedraaid in combinatie met saxofoon, trompet, percussie, zang, gitaar, viool en toetsen. Hij is vaak de DJ bij het project DJ Saxofonist van de saxofonist Carlo Banning, maar ook bij de projecten Loungeclassics en Beatsclassics welke variƫren van een muzikant tot een complete band. Bij Gallery staan diverse korte videofragmenten waar DJ Flitz samen met een saxofonist speelt.

DJ Flitz houdt van veel verschillende muziekstijlen wat hem breed inzetbaar maakt.

Naast het draaien is DJ Flitz werkzaam als theatertechnicus waarmee hij ook de expertise bezit om actief mee te denken en te adviseren over licht-, geluid- en inrichtingsplannen.

Flitz is

Last Updated (Tuesday, 02 May 2017 10:59)