Flitz' Choice

DJ Flitz maakt gevarieerde groovy mixen in de stijlen die hij met de klant bespreekt. Flitz’ choices komen uit de stijlen: Dance, Pop, Disco, Funk, Soul, Lounge, Nu Jazz, Dance House, Dance Latin, Dance Electro, Alternative Dance, Rock, Minimal, Techno.

Hieronder staan twee demo-mixen die DJ Flitz live heeft gemixt als voorbeeld van verschillende stijlen en zijn vorm van mixen.

De mixen staan op Mixcloud vanwege rechten

Disco Dance House demo 1 apr13 by Djflitz on Mixcloud

Demo DJ Flitz @ De Kring mei 2015 by Djflitz on Mixcloud

Tijdens optredens zullen de nummers die in de mix te horen zijn over het algemeen iets langer duren.

 

DJ Flitz heeft een Youtube Channel waar hij een zeer kleine selectie van zijn songs in verschillende stijlen op heeft staan welke hij bij optredens live mixt. DJ Flitz vernieuwd continu zijn repertoire met nieuw uitgebrachte songs maar ook met pareltjes uit het verleden. Zijn YouTube Channel is hierdoor helaas vaak niet up to date. Maar toch kun je een beeld krijgen van de verschillende stijlen die DJ Flitz draait.

Je kunt Flitz' Choices beluisteren (klik op de afbeelding hieronder). De songs staan in volgorde van de stijlen Top 40 recent, Pop, Dance Disco '00 '90 '80 '70, Latin, Dance House, Dance Electro, Dance Alternative, Lounge

Flitz' Choice

 

 

N.b. DJ Flitz draait geen Nederlandstalige meezingers en Skihutachtige muziek met uitzondering van van te voren overlegde nummers.

 

 

Flitz is

 

 

 

Last Updated (Tuesday, 30 June 2015 14:19)